By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
437,903 Members | 1,086 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 437,903 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

problem starting postmaster as a service

P: n/a
Hi all!

I have a big problem installing postmaster as a service under Windows XP
with cygwin. I already installed postgresql on 2 machines without
problems but this machine really seem to don't like postgresql ;) I do
exactly the procedure indicated in the README file but I always got the
same problem with this machine. When I try to start postmaster
[cygrunsrv -S postmaster] who was previously installed as a service with
the command [cygrunsrv --install postmaster --path /usr/bin/postmaster
--args "-D /usr/share/postgresql/data2 -i" --dep ipc-daemon2 --termsig
INT --user jeanseb --shutdown], I always got the same error :

The postmaster service could not be started.
The service did not report an error.

I checked if an old postmaster.pid was not deleted and I don't found
any. Any help will be really really appreciated.

Thanks

Melanie
---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 6: Have you searched our list archives?

http://archives.postgresql.org

Nov 22 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.