By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,984 Members | 2,832 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,984 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

jak wykonac korekcje czasu??

P: n/a
witam,

Na serwerze, jest przestawiony czas o 6 min, jak najsprawniej wyswietlic
rzeczywist czas godz. i min. ?
Jak w skrypcie wprowadzic opoznienie 6 min. aby byla wyswietlana poprawna
godzina:minuta?

dzieki za pomoc,

M.
Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
5 Replies


P: n/a
ezaq wrote:
witam,

Na serwerze, jest przestawiony czas o 6 min, jak najsprawniej wyswietlic
rzeczywist czas godz. i min. ?
Jak w skrypcie wprowadzic opoznienie 6 min. aby byla wyswietlana poprawna
godzina:minuta?

dzieki za pomoc,

M.


Right.
Try english next time....

Imagine how this newsgroup would function if we all send messages in our
mothertongue...

I tried:
Translation: (according to www.poltran.com)
---------------------------------------------------
I greet,
on server, time is removed how (as) most proficiently about 6 min. (face),
and min. (face).
As in script 6 min. (face) wprowadzic opoznienie. In order to correct byla
wyswietlana godzina:minuta? For assistance dzieki, .m
---------------------------------------------------

which didn't help me either. :P

Regards,
Erwin Moller
Jul 17 '05 #2

P: n/a

"ezaq" <ez**@wp.pl> wrote in message news:cs**********@polsl.gliwice.pl...
witam,

Na serwerze, jest przestawiony czas o 6 min, jak najsprawniej wyswietlic
rzeczywist czas godz. i min. ?
Jak w skrypcie wprowadzic opoznienie 6 min. aby byla wyswietlana poprawna
godzina:minuta?

dzieki za pomoc,

M.


time() - 60 * 60, byc moze?
Jul 17 '05 #3

P: n/a
Chung Leong wrote:

"ezaq" <ez**@wp.pl> wrote in message news:cs**********@polsl.gliwice.pl...
witam,

Na serwerze, jest przestawiony czas o 6 min, jak najsprawniej wyswietlic
rzeczywist czas godz. i min. ?
Jak w skrypcie wprowadzic opoznienie 6 min. aby byla wyswietlana poprawna
godzina:minuta?

dzieki za pomoc,

M.


time() - 60 * 60, byc moze?


Wow Chung!

I thought you were chinese or something, but it turns out you are polish!
Jul 17 '05 #4

P: n/a
Erwin Moller wrote:
Chung Leong wrote:

<snip>
time() - 60 * 60, byc moze?


Wow Chung!

I thought you were chinese or something, but it turns out you are

polish!

Probably you missed to notice his previous--Polish follow-up string.

--
<?php echo 'Just another PHP saint'; ?>
Email: rrjanbiah-at-Y!com Blog: http://rajeshanbiah.blogspot.com/

Jul 17 '05 #5

P: n/a

"Erwin Moller"
<si******************************************@spam yourself.com> wrote in
message news:41**********************@news.xs4all.nl...
Chung Leong wrote:

"ezaq" <ez**@wp.pl> wrote in message news:cs**********@polsl.gliwice.pl...
witam,

Na serwerze, jest przestawiony czas o 6 min, jak najsprawniej wyswietlic rzeczywist czas godz. i min. ?
Jak w skrypcie wprowadzic opoznienie 6 min. aby byla wyswietlana poprawna godzina:minuta?

dzieki za pomoc,

M.


time() - 60 * 60, byc moze?


Wow Chung!

I thought you were chinese or something, but it turns out you are polish!


I am. Just happens to know some Polish, that's all.
Jul 17 '05 #6

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.