By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,037 Members | 1,839 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,037 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

borken imge.. at the first time..refresh the image.. ok

P: n/a
Hi there

I have one problem regarding broken image..
The problem is quite mystery..

It's happen to other user pc only (the page that we browse reside at
the same server)..not at my pc.. it never happen..
When other user go to the url. the face the broken image at the first
time
and need to refresh their browser .. in order to see the image..
this is the e.g of the code..

echo "<img src=\"http://image.net/image.asp?id=123\">";
for your information

I'm using php to code my site but for the image..
it located at ASP server.

I had diagnos this problem quite a long times..
first the server not down during viewing the image
second: I also try split the code just to print the image but.. the
image still broken...

any one can suggest.. what is the problem
Thanks.. in advance for sharing your ideas

regards
badz.

Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
3 Replies


P: n/a
badz wrote:
Hi there

I have one problem regarding broken image..
The problem is quite mystery..

It's happen to other user pc only (the page that we browse reside at
the same server)..not at my pc.. it never happen..
When other user go to the url. the face the broken image at the first
time
and need to refresh their browser .. in order to see the image..
this is the e.g of the code..

echo "<img src=\"http://image.net/image.asp?id=123\">";
for your information

I'm using php to code my site but for the image..
it located at ASP server.

I had diagnos this problem quite a long times..
first the server not down during viewing the image
second: I also try split the code just to print the image but.. the
image still broken...

any one can suggest.. what is the problem
Thanks.. in advance for sharing your ideas

regards
badz.

Hi,

Are you sending the right headers?
For example: if you return a png:
header("Content-type: image/png");

Some browsers accept images without the right headers, some not.

If that doesn't solve the problem, provide us with some code or at least an
URL.

Regards,
Erwin Moller
Jul 17 '05 #2

P: n/a
okies this site develop at intranet so .. url does not worth it to give
but i'll share some part of the code

for the right headers..
is it can be put in .. in the html pages which also contaiin text
because if we set the header to image it will not return the text.. if
i'm not mistaken..

okies this is the code.
echo "<img src=\"http://image.net/image.asp?id=123\">";

Jul 17 '05 #3

P: n/a
badz wrote:
okies this site develop at intranet so .. url does not worth it to give
but i'll share some part of the code

for the right headers..
is it can be put in .. in the html pages which also contaiin text
because if we set the header to image it will not return the text.. if
i'm not mistaken..

okies this is the code.
echo "<img src=\"http://image.net/image.asp?id=123\">";


Hi badz,

erm....
which code?
You didn't post any.

Ok: your script image.asp SHOULD START with giving the right header.
Please be aware that the image is just NAMED on the HTML-page, and the
browser fetches it when he encouters the img-tag.

The browser expects a decent response that starts with content-type=XXX

Regards,
Erwin Moller
Jul 17 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.