468,315 Members | 1,476 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,315 developers. It's quick & easy.

Apache.exe running twice before started (XP)

Should I be seeing Apache.exe running (twice) when I ctrl/alt/delete under
processes?

I have apache installed on my XP home machine, but it's not started. When I
do start it up, I have 3 apache.exe listed running under processes, surely
this isn't right?

Jul 17 '05 #1
1 3594
You probably have Apache started as a Service and in your startup folder (or
registry key
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run). You just
need to disable one of them. You can disable a service by going into the
Contol Panel ---> Administration Tools ---> Services and disable it there.
If you want it out of the startup folder you can go to rstart --> run -->
type |msconfig" --> click ont the startup tab --> look for the Apache entry
and untick it --> Click Apply, then close, then restart.


"mark" <ma**@localhost.com> wrote in message
news:cn**********@newsg4.svr.pol.co.uk...
Should I be seeing Apache.exe running (twice) when I ctrl/alt/delete under
processes?

I have apache installed on my XP home machine, but it's not started. When I do start it up, I have 3 apache.exe listed running under processes, surely
this isn't right?

Jul 17 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Patrick | last post: by
3 posts views Thread by one2001boy | last post: by
4 posts views Thread by Jon Maz | last post: by
3 posts views Thread by genenamg | last post: by
1 post views Thread by rengaraj82 | last post: by
7 posts views Thread by Joe | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
reply views Thread by Teichintx | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.