470,648 Members | 1,383 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 470,648 developers. It's quick & easy.

PEAR Install problems - Windows

Hi, i have been trying to install PEAR PHP package on my windows XP
system but i am having some problems.

I am running PHP 5.0.0, with Apache 2.0.50, and i am using the
go-pear.php install script to install PEAR.

It installs ok, but when i click on the pear installer link (which is
installed in c:\www\pear\index.php), all the links are strange, they
seem to have additional quotes and slashes in, for example:

The package management link is:
http://localhost/"/pear/index.php?command=list-all\"

and the login link is:
http://localhost/"/pear/index.php?command=login\"

Is there anything i am doing wrong when promted for the directories on
install? I really am stuck... any help is very much appreicated.

Cheers,

Chris
Jul 17 '05 #1
0 1727

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by junkmail | last post: by
3 posts views Thread by David | last post: by
2 posts views Thread by Alan Prescott | last post: by
reply views Thread by bwhitehd | last post: by
1 post views Thread by CSTechie | last post: by
5 posts views Thread by awebguynow | last post: by
1 post views Thread by IchBin | last post: by
3 posts views Thread by Anthony Smith | last post: by
5 posts views Thread by Dan Fulbright | last post: by
1 post views Thread by Korara | last post: by
reply views Thread by warner | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.