469,920 Members | 2,488 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,920 developers. It's quick & easy.

PHP5 instability problem with both FastCGI and ISAPI (Win2k/IIS)

Hi guys,

I've got 3 W2K Advanced Server machines here running PHP5.0.0 on IIS5.
Two of them run perfectly using FastCGI. The third is unstable with
FastCGI, after it's been running for a day or so it starts randomly
printing out the error "-2147417842 (0x8001010e)" on a blank page.
(Restarting IIS clears this for another day)

If I try to use the built in ISAPI module it will give the "PHP has
encountered an access violation" error at the end of various pages
throughout the server (especially when a page is requested by a
different PHP page using file_get_contents("http://www.whatever.com/")
where the same page viewed through a browser won't give the error message

One thing that seems to be mentioned in a lot of websites is it being
caused by MySQL, however all machines are set up the same and running
ISAPI plenty of pages that do access MySQL don't get that error. I've
tried turning off persistant connections but that didn't fix either error.

Andrew
Jul 17 '05 #1
0 1953

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Andrew Crowe | last post: by
reply views Thread by Spidah | last post: by
11 posts views Thread by neur0maniak | last post: by
5 posts views Thread by Tim | last post: by
5 posts views Thread by Ziggi | last post: by
12 posts views Thread by Alan M Dunsmuir | last post: by
reply views Thread by Waqarahmed | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.