By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
437,949 Members | 1,855 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 437,949 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

"sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing

P: n/a
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 14
Message-ID: <9D*******************@newsread3.news.atl.earthlin k.net>
Date: Sat, 03 Jul 2004 12:27:49 GMT
NNTP-Posting-Host: 24.136.228.213
X-Complaints-To: ab***@earthlink.net
X-Trace: newsread3.news.atl.earthlink.net 1088857669 24.136.228.213 (Sat, 03 Jul 2004 05:27:49 PDT)
NNTP-Posting-Date: Sat, 03 Jul 2004 05:27:49 PDT
Organization: EarthLink Inc. -- http://www.EarthLink.net
Xref: number1.nntp.dca.giganews.com alt.comp.lang.php:26474 comp.lang.php:65898
I saw a lot of messages out there regarding this problem, so, thought i
would post the solution.

To any one getting the error message:
"sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing
when trying to send mail using the mail() function in Windows,

The solution is: whenever you change the php.ini file, you must also
reset the web server. Then all of the PHP variables that you set will
be seen by the server.

-d

Jul 17 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.