By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
437,614 Members | 1,653 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 437,614 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problem fileupload

P: n/a
I have a strange problem with a very simple fileupload script. It works
fine, file is uploaded to test20.php but when i click the browsers back
button and choose other file to upload only a blank page shows up after
clicking submit.

test10.php

<form action="test20.php" method="post" enctype="multipart/form-data"
id="form1">
<input type="file" name="upload" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</form>

test20.php

<?php
echo $_FILES['upload']['name'];
?>

Platform is Windows 2003 Server Web Edition Service Pack 1 and PHP version
is 5.2.0 running as ISAPI. The site is a https environment.

Strange thing is that i have exactly the same files on another server (linux
and PHP 4.4.6) at www.mediaquest.nl/test10.php and there it is running fine.

Anybody any idea??? Thanks in advance!!!

Marcel

May 3 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
On May 3, 3:52 pm, "Marcel Molenaar" <afraidofs...@spam.nlwrote:
I have a strange problem with a very simple fileupload script. It works
fine, file is uploaded to test20.php but when i click the browsers back
button and choose other file to upload only a blank page shows up after
clicking submit.

test10.php

<form action="test20.php" method="post" enctype="multipart/form-data"
id="form1">
<input type="file" name="upload" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</form>

test20.php

<?php
echo $_FILES['upload']['name'];
?>

Platform is Windows 2003 Server Web Edition Service Pack 1 and PHP version
is 5.2.0 running as ISAPI. The site is a https environment.

Strange thing is that i have exactly the same files on another server (linux
and PHP 4.4.6) atwww.mediaquest.nl/test10.phpand there it is running fine.

Anybody any idea??? Thanks in advance!!!

Marcel
by blank page do you mean no response body, or an error, and what are
the headers sent by the server for the blank page, use fiddlertool to
find out
is there any php in test10.php? if( $_POST ) and so on?

May 3 '07 #2

P: n/a

"Marcel Molenaar" <af**********@spam.nlwrote in message
news:e2**************************@cache20.multikab el.net...
>I have a strange problem with a very simple fileupload script. It works
fine, file is uploaded to test20.php but when i click the browsers back
button and choose other file to upload only a blank page shows up after
clicking submit.

test10.php

<form action="test20.php" method="post" enctype="multipart/form-data"
id="form1">
<input type="file" name="upload" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</form>

test20.php

<?php
echo $_FILES['upload']['name'];
?>

Platform is Windows 2003 Server Web Edition Service Pack 1 and PHP version
is 5.2.0 running as ISAPI. The site is a https environment.

Strange thing is that i have exactly the same files on another server
(linux and PHP 4.4.6) at www.mediaquest.nl/test10.php and there it is
running fine.

Anybody any idea??? Thanks in advance!!!

Marcel
Now here is the solution:

The solution is to set the SSLAlwaysNegoClientCert Metabase Property to TRUE
in the IIS metadatabase xml file located at C:\WINDOWS\system32\inetsrv ->
MetaBase.xml
May 7 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.