By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,505 Members | 1,034 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,505 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Two strange problems

P: n/a
I am encountering two strange problems.

First one:
I get a "server misconfiguration error", but only sometimes. It occurs on
the first screen that accesses the database on a submit. This error is
intermittent -- sometimes it happens and sometimes not from the same screen
with the same data.

Here is the error:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@my_domain.com and
inform them of the time the error occurred, and anything you might have
done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error
log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use
an ErrorDocument to handle the request.

Second one:
My screen is coded in pnp and has flash elements in the HTML region of the
code. Sometimes, but not always, the screen goes back to the home page all
by itself. It can occur while I am focussed in a different browser window.
I have no idea, other than some internal dynamic element of flash, as to
what causes this to happen. Again, this is intermittent.
Has anyone encountered anything like these two strange behaviors?

Shelly
Mar 28 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
3 Replies


P: n/a
Shelly wrote:
I am encountering two strange problems.

First one:
I get a "server misconfiguration error", but only sometimes. It occurs on
the first screen that accesses the database on a submit. This error is
intermittent -- sometimes it happens and sometimes not from the same screen
with the same data.

Here is the error:
> Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@my_domain.com and
inform them of the time the error occurred, and anything you might have
done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error
log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use
an ErrorDocument to handle the request.


Second one:
My screen is coded in pnp and has flash elements in the HTML region of the
code. Sometimes, but not always, the screen goes back to the home page all
by itself. It can occur while I am focussed in a different browser window.
I have no idea, other than some internal dynamic element of flash, as to
what causes this to happen. Again, this is intermittent.
Has anyone encountered anything like these two strange behaviors?

Shelly

What does your error log show?

--
==================
Remove the "x" from my email address
Jerry Stuckle
JDS Computer Training Corp.
js*******@attglobal.net
==================
Mar 28 '07 #2

P: n/a

"Jerry Stuckle" <js*******@attglobal.netwrote in message
news:4L******************************@comcast.com. ..
Shelly wrote:
>I am encountering two strange problems.

First one:
I get a "server misconfiguration error", but only sometimes. It occurs
on the first screen that accesses the database on a submit. This error is
intermittent -- sometimes it happens and sometimes not from the same
screen with the same data.

Here is the error:
>> Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@my_domain.com and
inform them of the time the error occurred, and anything you might have
done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error
log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use
an ErrorDocument to handle the request.


Second one:
My screen is coded in pnp and has flash elements in the HTML region of
the code. Sometimes, but not always, the screen goes back to the home
page all by itself. It can occur while I am focussed in a different
browser window. I have no idea, other than some internal dynamic element
of flash, as to what causes this to happen. Again, this is intermittent.
Has anyone encountered anything like these two strange behaviors?

Shelly

What does your error log show?
How do I find that?
Mar 29 '07 #3

P: n/a
Shelly wrote:
"Jerry Stuckle" <js*******@attglobal.netwrote in message
news:4L******************************@comcast.com. ..
>Shelly wrote:
>>I am encountering two strange problems.

First one:
I get a "server misconfiguration error", but only sometimes. It occurs
on the first screen that accesses the database on a submit. This error is
intermittent -- sometimes it happens and sometimes not from the same
screen with the same data.

Here is the error:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@my_domain.com and
inform them of the time the error occurred, and anything you might have
done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error
log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use
an ErrorDocument to handle the request.

Second one:
My screen is coded in pnp and has flash elements in the HTML region of
the code. Sometimes, but not always, the screen goes back to the home
page all by itself. It can occur while I am focussed in a different
browser window. I have no idea, other than some internal dynamic element
of flash, as to what causes this to happen. Again, this is intermittent.
Has anyone encountered anything like these two strange behaviors?

Shelly
What does your error log show?

How do I find that?

It depends on your php.ini file. Usually it's the webserver's error
log, but you can override it in your php.ini file with your own log.

--
==================
Remove the "x" from my email address
Jerry Stuckle
JDS Computer Training Corp.
js*******@attglobal.net
==================
Mar 29 '07 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.