By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,825 Members | 1,444 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,825 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

PHP script showing up blank or displaying actual PHP source

P: 24
hi
i install php 5 on windows xp using iis 5 every thing is is set up but wen i try openinhg a php file it shows nothing but the info.php display the php settings does anyone now wat is rong with this ???

PS. i also used wamp5 and it also gave me the same result...php script display black

I need help asap
Thanx
Jan 29 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
7 Replies


Motoma
Expert 2.5K+
P: 3,235
hi
i install php 5 on windows xp using iis 5 every thing is is set up but wen i try openinhg a php file it shows nothing but the info.php display the php settings does anyone now wat is rong with this ???

PS. i also used wamp5 and it also gave me the same result...php script display black

I need help asap
Thanx
It sounds like there is an error in your php script. Perhaps you should post it in the forum with PHP tags.
Jan 29 '07 #2

P: 24
hdf
It sounds like there is an error in your php script. Perhaps you should post it in the forum with PHP tags.
the scripts is copied from our live site and havent maid any changes to it directly and all the pages containing php code disply blank
Jan 29 '07 #3

Motoma
Expert 2.5K+
P: 3,235
the scripts is copied from our live site and havent maid any changes to it directly and all the pages containing php code disply blank
Check your PHP error log. This may be your web server error log, but I am not very familiar with IIS 5.
Jan 29 '07 #4

P: 24
hdf
Check your PHP error log. This may be your web server error log, but I am not very familiar with IIS 5.
hi
i have notice that wen i add it code data connect to the nysql sever it shows a blank screen abd web i remove the code it shows the echo i inserted.....this is on wamp5. culd it be the dll....and is dar a solution to it
Jan 29 '07 #5

Motoma
Expert 2.5K+
P: 3,235
hi
i have notice that wen i add it code data connect to the nysql sever it shows a blank screen abd web i remove the code it shows the echo i inserted.....this is on wamp5. culd it be the dll....and is dar a solution to it
On WAMP5, you should have an error log in the wamp\logs folder. Check out the Apache and PHP error logs, and see if anything there can point you to the problem.
Jan 29 '07 #6

P: 24
hdf
On WAMP5, you should have an error log in the wamp\logs folder. Check out the Apache and PHP error logs, and see if anything there can point you to the problem.
hi
this is wat the php error log gave me:
[29-Jan-2007 16:27:41] PHP Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\scripts\refresh_apache_mod.php on line 37

but i also notice dat wen i remove the data base conection sting from the script dan it echo but as soon as i add it in then nothing display.could the mysql.dll b the problem ?
Jan 30 '07 #7

Atli
Expert 5K+
P: 5,058
This also happened to me when I updated to 5.2.0

For me it was cuz I normally opened php scripts like this

<? .. ?>

In php 5.2.0 they changed it so you alwasy have to open like this

<?php ... ?>

Might be the problem

Btw. You can change this in your php.ini
short_open_tag = On
Jan 30 '07 #8

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.