By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
454,717 Members | 1,413 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 454,717 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

cgi setup on apache under rhe

P: n/a

i've been wading through the docs and usenet for a bit now trying to
figure out how to setup cgi to run in cgi on a stock rhe box - which is
of course configured to run mod_php. the reason i need to do this is
to test a theory that a certain library (mapscript) failes under
mod_php but not cgi so i'm unconcerned with security issues at this
point: i'm testing only.

i've tried various permutations of cgi.xxx settings in a local php.ini
and SetEnv REDIRECT_STATUS On in .htaccess files to now avail. i'm on
a gov box and don't have admin privs so i'm looking for a way to force
php into cgi mode, even if it's a hack like exporting some vars in a sh
script and exec'ing php.

is there a way to force php into cgi mode that someone can reccomend.

sorry if that has been answered before - but i've been reading/digging
for a few hours with no luck. ps - i'm a php newbie but quite versed
in cgi/www devel in various languages other than php.

kind regards.

-a
--
we can deny everything, except that we have the possibility of being
better.
simply reflect on that.
- the dalai lama

Jan 19 '07 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.