By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,642 Members | 1,672 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,642 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

New PHP 4.3.5

P: n/a
Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded... using
IIS 5 and SAPI module...

Thanks
Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
7 Replies


P: n/a
Yes, I got that too.
Jul 17 '05 #2

P: n/a
On Tue, 30 Mar 2004 14:24:01 +1200, Hayden Kirk wrote:
Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded... using
IIS 5 and SAPI module...

Thanks

"IIS".. and "upgrade" in the same sentence.. the mind boggles ;)

Regards,

Ian

--
Ian.H
digiServ Network
London, UK
http://digiserv.net/

Jul 17 '05 #3

P: n/a
On Tue, 30 Mar 2004 14:24:01 +1200, "Hayden Kirk" <sp**@spam.com> wrote:
Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded... using
IIS 5 and SAPI module...


What errors? Did you upgrade properly, including doing the appropriate thing
with php4ts.dll?

--
Andy Hassall <an**@andyh.co.uk> / Space: disk usage analysis tool
http://www.andyh.co.uk / http://www.andyhsoftware.co.uk/space
Jul 17 '05 #4

P: n/a
Ian.H <ia*@windozedigiserv.net> wrote or quoted:
On Tue, 30 Mar 2004 14:24:01 +1200, Hayden Kirk wrote:

Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I
upgraded... using IIS 5 and SAPI module...


"IIS".. and "upgrade" in the same sentence.. the mind boggles ;)


There's nothing wrong with doing an upgrade from IIS to Apache ;-)
--
__________
|im |yler http://timtyler.org/ ti*@tt1lock.org Remove lock to reply.
Jul 17 '05 #5

P: n/a
Yep..

Went back to 4.3.4 no problems...

When I upgraded i just shut down IIS and killed the PHP directory...

Hayden Kirk
- iXon

"Andy Hassall" <an**@andyh.co.uk> wrote in message
news:84********************************@4ax.com...
On Tue, 30 Mar 2004 14:24:01 +1200, "Hayden Kirk" <sp**@spam.com> wrote:
Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded... usingIIS 5 and SAPI module...
What errors? Did you upgrade properly, including doing the appropriate

thing with php4ts.dll?

--
Andy Hassall <an**@andyh.co.uk> / Space: disk usage analysis tool
http://www.andyh.co.uk / http://www.andyhsoftware.co.uk/space

Jul 17 '05 #6

P: n/a
PHP 4.3.6RC1 is out now, there were a number of problems in 4.3.5 for
Windows users.

Thanks
Hayden

"Hayden Kirk" <sp**@spam.com> wrote in message
news:iS*******************@news02.tsnz.net...
Is anyone else getting alot of weird things happening?

Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded... using IIS 5 and SAPI module...

Thanks

Jul 17 '05 #7

P: n/a
On Thu, 1 Apr 2004 15:49:47 +1200, "Hayden Kirk" <sp**@spam.com> wrote:
"Andy Hassall" <an**@andyh.co.uk> wrote in message
news:84********************************@4ax.com.. .
On Tue, 30 Mar 2004 14:24:01 +1200, "Hayden Kirk" <sp**@spam.com> wrote:
>Is anyone else getting alot of weird things happening?
>
>Im getting alot of memory errors.... Happened as soon as I upgraded...using >IIS 5 and SAPI module...


What errors? Did you upgrade properly, including doing the appropriate

thing
with php4ts.dll?


Yep..

Went back to 4.3.4 no problems...

When I upgraded i just shut down IIS and killed the PHP directory...


FWIW, I'm also getting get crashes from PHP when stopping/restarting Apache on
Windows with 4.3.5.

--
Andy Hassall <an**@andyh.co.uk> / Space: disk usage analysis tool
http://www.andyh.co.uk / http://www.andyhsoftware.co.uk/space
Jul 17 '05 #8

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.