By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,773 Members | 1,334 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,773 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

What point am I missing?

P: n/a
I don't know if I can explain what is happening but I will give it a try.

I have 2 pages that display a set of thumbnail and they are almost
identical. The only difference is the text file they point to that
holds the picture information. I have a php script that reads the text
file and lays out the thumbnails and creates a link to a page that shows
the full image. The first thing the html file does is open a session so
I can store some information that the full size page needs. I type the
url in for the first thumbnail page and it works perfect and goes to the
full size page and back perfect. When I click the link to the other
thumbnail page it can't find the text file and it looks like it can't
find the .css file and other files. If I type the exact same link in
for the second page it works fine. The url's are identical but if I
type it in it works if I go to it through a link it doesn't work. I am
pretty stumped by this. I figure it must have to do with the sessions
but I don't know. At first I was not destroying the sessions so added
that but it acted just the same.

Thanks,
Will
Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
3 Replies


P: n/a
I noticed that Message-ID: <Qo********************@tornado.texas.rr.com>
from Will contained the following:
I am
pretty stumped by this. I figure it must have to do with the sessions
but I don't know.

And neither will we without seeing the code.. Have you considered
passing the information in the URL instead of using sessions?
--
Geoff Berrow (put thecat out to email)
It's only Usenet, no one dies.
My opinions, not the committee's, mine.
Simple RFDs http://www.ckdog.co.uk/rfdmaker/
Jul 17 '05 #2

P: n/a
Geoff Berrow wrote:
I noticed that Message-ID: <Qo********************@tornado.texas.rr.com>
from Will contained the following:

I am
pretty stumped by this. I figure it must have to do with the sessions
but I don't know.


And neither will we without seeing the code.. Have you considered
passing the information in the URL instead of using sessions?


It is amazing what a good night's sleep will do. I worked on this
problem for over 2 hours yesterday and could not figure it out. I was
going to put up the site so you could see and I noticed that the urls in
the links ended with a /. Once I removed that then everything worked
fine. I wouldn't have thought the / at the end of a url mattered but I
have never put one there before so I guess I would have never seen this
before. If you still want to look it is at www.wholcomb.com/bookcases.php .

Thanks,
Will
Jul 17 '05 #3

P: n/a
Thanks for the URL....I'm a little disapointed, though. From reading
the OP I thought for sure you were building a porn site.

Jul 17 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.