By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,771 Members | 1,223 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,771 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Script not fully completing on PHP 5.00

P: n/a
I've recently installed php 5 (previously 4 something).

I'm running a script that just grabs info from a webpage, parses it
then loops through that grabbing other info. It seems to cut out
halfway through when I run it locally using php 5 but when it runs from
an online server using php 4.3.10 it completes fully.

Are there any settings I need to amend in the ini file ? it's not
timing out as the srcipt only takes around 7 seconds to run.

Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
> I've recently installed php 5 (previously 4 something).

I'm running a script that just grabs info from a webpage, parses it
then loops through that grabbing other info. It seems to cut out
halfway through when I run it locally using php 5 but when it runs from
an online server using php 4.3.10 it completes fully.

Are there any settings I need to amend in the ini file ? it's not
timing out as the srcipt only takes around 7 seconds to run.

We would probably need some more information. From this all I can tell
is you are exiting the loop somewhere within the code.

Mike
Jul 17 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.