471,596 Members | 795 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,596 software developers and data experts.

PHP4 - zlib functions not working

I had to update my server configuration consisting of Apache2 and PHP4. I
now have installed:

apache2/apache2-prefork 2.0.54-2.1
apache-mod_php4/php4-zlib/php4 4.3.11-0.3.1

"Regular" PHP scripts work just fine, but the websvn script is acting up -
after selecting a repository the page just "hangs", i.e. the browser waits
"forever" for a response. If that happens there is no error message in the
server log and it looks like the thread just gets stuck and never returns.
Using Gubed I tracked it down to the zlib functions, i.e. whenever the
script calls a line like

$output = transArray(gzfile($cachedname));

it hangs there and I can't get control over it anymore. Does anybody have
some insight whether I miss anything or tips how i can track this down
further?

Cheers,
Frank
Jul 21 '05 #1
0 1195

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Chris Haynes | last post: by
1 post views Thread by marko | last post: by
2 posts views Thread by Brad Shinoda | last post: by
2 posts views Thread by Terry Richards | last post: by
6 posts views Thread by Laszlo Zsolt Nagy | last post: by
1 post views Thread by Dennis Powell | last post: by
2 posts views Thread by Stefan Huber | last post: by
4 posts views Thread by MZ | last post: by
2 posts views Thread by rajevar | last post: by
reply views Thread by XIAOLAOHU | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.