468,278 Members | 1,575 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,278 developers. It's quick & easy.

MIME::Lite::TT::HTML Problem - Unable to see HTML images on the mail client

Hi There,

I am using MIME::Lite::TT::HTML Perl module to send an HTML based email. HTML file contains a header image and footer image and the content within. When I send an email using this module, I can see on the mail client only the text content and not the header and footer images.

- I am sure the images are in the same path as the html files is and as well I tried giving absolute path of images in the HTML file as well. But nothing works.

Can some one guide me on what I need to do so that I can see header and footer images when I see the mail in my mail client ?

Thanks
May 10 '10 #1
2 2312
eWish
971 Expert 512MB
Please show us what you have tried. No need to show you the same as you have already tried.

--Kevin
May 11 '10 #2
eWish
971 Expert 512MB
A few things I would check.

1. See it the file was sent as an attachment.
2. Make sure the images are not being blocked
3. Make sure you have the proper MIME types for the files you are sending.

MIME::Lite
MIME::Lite::TT::HTML
Article about MIME::Lite::TT::HTML
May 14 '10 #3

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

15 posts views Thread by Cem Louis | last post: by
4 posts views Thread by Max | last post: by
4 posts views Thread by runningdog | last post: by
9 posts views Thread by John Lafrowda | last post: by
6 posts views Thread by Bernhard Straub | last post: by
1 post views Thread by apasj06 | last post: by
14 posts views Thread by luc.saffre | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
1 post views Thread by MrBee | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.