By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,502 Members | 1,878 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,502 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

9i oracle oracle enterprise manager

P: n/a
Hi all
I'm trying to install the OEM for 9i. The install goes smoothly. I
can sql connect to db with repository when I use Oracle
enterprise manger consol login I can connect standalone. The intelligent
agent is running the management server is running.
When I try to login to the oracle management server It tells me it is
unable to connect to connect chech status of management server
what am i missing please help
Joe g
Jul 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Joseph Gulla wrote:
Hi all
I'm trying to install the OEM for 9i. The install goes smoothly. I
can sql connect to db with repository when I use Oracle
enterprise manger consol login I can connect standalone. The intelligent
agent is running the management server is running.
When I try to login to the oracle management server It tells me it is
unable to connect to connect chech status of management server
what am i missing please help
Joe g


Documentation, perhaps? The tools *tells* you to check the status of
the Management Server - does it run?
As usual, OS would help; if you were on MS, you would have to start
a service, on Unix boxes do a ps|grep, or use the status option of
the command.
--
A prosperous 2004,
Regards,
Frank van Bortel

Jul 19 '05 #2

P: n/a
Joseph Gulla wrote:

Hi all
I'm trying to install the OEM for 9i. The install goes smoothly. I
can sql connect to db with repository when I use Oracle
enterprise manger consol login I can connect standalone. The intelligent
agent is running the management server is running.
When I try to login to the oracle management server It tells me it is
unable to connect to connect chech status of management server
what am i missing please help
Joe g


Please note that this not an official newsgroup (in the late '90's it
was replaced by comp.database.oracle.misc by common consent). As a
result, not all ISP carry the newsgroup and some of the individuals who
could help you don't get to read the post.

You have several answers to your re-post in comp.databases.oracle.server
Jul 19 '05 #3

P: n/a
management server was broken
thanks
joe
"Joseph Gulla" <gu****@comcast.net> wrote in message
news:Zb********************@comcast.com...
Hi all
I'm trying to install the OEM for 9i. The install goes smoothly. I can sql connect to db with repository when I use Oracle
enterprise manger consol login I can connect standalone. The intelligent
agent is running the management server is running.
When I try to login to the oracle management server It tells me it is
unable to connect to connect chech status of management server
what am i missing please help
Joe g

Jul 19 '05 #4

P: 3
Hi all
I installed Oracle 8i (816) on NT server.
Using Enterprise Manager's Configuration Assistant I created repository.
and oracle management server also started

Now, When I logon to Enterprise Manager Console with the username and password (repository owner) and my machine name (Oracle Server) for Management server, I get the error message,
********************************************
invalid login credentials supplied
********************************************

I checked Oracle is running on the machine. Please help me in resolving this.

replay me <<sumithxp@gmail.com>>
Feb 24 '06 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.