470,815 Members | 1,313 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 470,815 developers. It's quick & easy.

UTL_SMTP x INITJVM.SQL

Hi folks,

I'm having a problem with initjvm.sql. I created a procedure to send a
message using utl_smtp and when I run it, I got an error ORA-29540. I read
that I needed to install JVM so I tried. The problem was that I got so many
errors related with shared pool, declaration variables.

Is there any configuration or change that I need to do in the init<sid>.ora
?? Any idea about what happened..... I tried also to use loadjava but I got
the same errors.

Thanks in advance,

Jorge Pinto


Jul 19 '05 #1
1 3330
Jorge Pinto wrote:
Hi folks,

I'm having a problem with initjvm.sql. I created a procedure to send a
message using utl_smtp and when I run it, I got an error ORA-29540. I read
that I needed to install JVM so I tried. The problem was that I got so many
errors related with shared pool, declaration variables.

Is there any configuration or change that I need to do in the init<sid>.ora
?? Any idea about what happened..... I tried also to use loadjava but I got
the same errors.

Thanks in advance,

Jorge Pinto


MetaLink in your Friend.
When all else fails, RTFM.

Jul 19 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Jorge Pinto | last post: by
3 posts views Thread by Jack Parker | last post: by
1 post views Thread by Jorge Pinto | last post: by
1 post views Thread by Anna C. Dent | last post: by
reply views Thread by Ana C. Dent | last post: by
reply views Thread by mihailmihai484 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.