By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,321 Members | 1,206 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,321 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problem with TOAD 7.5 and 9i DB

P: n/a
Hi Everyone,

I recently had to rebuild my test server and decided to install 9i.
Done and works fine. Can connect to DB using SQL*Plus. Then
installed TOAD on same box and can't connect to DB with TOAD but still
OK with SQL*Plus.

Below is the client SQLNet log entry when I try to connect with TOAD.

************************************************** *********************
Fatal NI connect error 12514, connecting to:
(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST=192.168. 2.12)(PORT=1521))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME=orcl. home)(CID=(PROGRAM=D:\quest
software\toad\TOAD.exe)(HOST=SERVER1)(USER=Adminis trator))))

VERSION INFORMATION:
TNS for 32-bit Windows: Version 9.0.1.3.0 - Production
Windows NT TCP/IP NT Protocol Adapter for 32-bit Windows: Version
9.0.1.3.0 - Production
Time: 17-JUN-2003 06:27:44
Tracing not turned on.
Tns error struct:
nr err code: 0
ns main err code: 12564
TNS-12564: TNS:connection refused
ns secondary err code: 0
nt main err code: 0
nt secondary err code: 0
nt OS err code: 0
************************************************** *****************

Any help would be greatly appreciated.

Thanks

Joel
Jul 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a

download filmon.exe from sysinternals; start it setting the filter to
toad.exe and figure out which files are hit or better which DLLs or
tnsnames.ora location is not satisfied

--
Posted via http://dbforums.com
Jul 19 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.