468,270 Members | 1,549 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,270 developers. It's quick & easy.

.net 1.1 Windows Service in Windows Server 2008

Ravi L
12
Hi there, I need to get a windows Service developed in .net 1.1 to work on a Windows Server 2008 R2 environment. The service runs perfectly, but the issue is passing the arguments. The service is run from a procedure using
Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. net Start servicename arg1 arg2
The issue am facing is, the arguments are not captured in the Service onstart event. This used work fine all these days in Windows server 2003 but now the arguments are not captured when run in Windows Server 2008.

Additionally, if the service is developed in .net 2.0 it works fine on Windows server 2008. the issue is only with reading the arguments passed using net start command. All other functionalities work fine.

Any inputs will be greatly helpful.
Sep 20 '12 #1
1 1807
madankarmukta
308 256MB
Can you try with 'Run as administrator' option.
Sep 26 '12 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

1 post views Thread by Marco Liedekerken | last post: by
4 posts views Thread by Kris | last post: by
3 posts views Thread by =?Utf-8?B?T2xpdmllciBNQVRST1Q=?= | last post: by
14 posts views Thread by Peter | last post: by
7 posts views Thread by =?Utf-8?B?QmlsbHkgWmhhbmc=?= | last post: by
1 post views Thread by =?Utf-8?B?QW50amU=?= | last post: by
2 posts views Thread by =?Utf-8?B?SmVycnkgQw==?= | last post: by
reply views Thread by zattat | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.