469,923 Members | 1,512 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,923 developers. It's quick & easy.

C# - WFC Web Svc - Login failed after deployment to localhost

Hi All,

I have written a web service that works fine in development and fails when deployed to my localhost. The development solution is configured as:
[HTML]
Business Object Project
Service Project (interface & implementation)
Service Host Project (a console app)
Service Client Project (a winforms app)
[/HTML]


When I deploy the service to my localhost and host it in IIS, I can browse to the service and it gives me the "service test page" that has instructions on how to use svcutil.exe to generate a client proxy. I can also query the WSDL from the service.

I created a winforms client using the svcutil.exe gen'd class and added a service reference to the local service. When I try to call the service, I get an exception "{"Login failed for user '<DOMAIN>\\MACHINENAME$'."}.

Apparently, the service is being called under the context of the Windows Machine Account. My OS is Vista Business with IIS 7. I have no clue as to how to tell IIS 7 to allow public (i.e. anonymous) access to the service.

Any suggestions? Thanks!!!

bob
Jul 18 '08 #1
0 1478

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

reply views Thread by Mach Runner | last post: by
3 posts views Thread by Dam6 | last post: by
2 posts views Thread by micky | last post: by
reply views Thread by Freddie | last post: by
8 posts views Thread by =?Utf-8?B?U2hlcndvb2Q=?= | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.