By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
431,745 Members | 1,873 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 431,745 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problem with Web Service creation

P: n/a
Hi all,

I am trying to create a webservice using C#,visual studio 2005.For
that i am following the steps as follows..

File menu-->New-->Web Site-->ASP.NET Web Service.
Location:-->http://localhost/Webservice1
Language-->Visual C#

after OK is pressed i get the following message,

Configuring Web site "http://localhost/Webservice1" to ASP.NET 2.0
failed.You may need to manually configure this site for ASP.NET 2.0 in order
for your site to run correctly.

Please any one give me a suggestion to solve this problem.

Thanks in advance.
Adarsh
Apr 26 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Hi,
This link should help you:
http://www.velocityreviews.com/forum...asp-net-2.html
--
If my answer helped you,then please do press Yes below.
Thanks and Regards.
Manish Bafna.
MCP and MCTS.

"Adarsh" wrote:
Hi all,

I am trying to create a webservice using C#,visual studio 2005.For
that i am following the steps as follows..

File menu-->New-->Web Site-->ASP.NET Web Service.
Location:-->http://localhost/Webservice1
Language-->Visual C#

after OK is pressed i get the following message,

Configuring Web site "http://localhost/Webservice1" to ASP.NET 2.0
failed.You may need to manually configure this site for ASP.NET 2.0 in order
for your site to run correctly.

Please any one give me a suggestion to solve this problem.

Thanks in advance.
Adarsh
Apr 26 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.