By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,986 Members | 2,042 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,986 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Autoupdating webservice

P: n/a
Hi

I need to automatically update a webservice that is already deployed.
That is, when I release a new version of webservice, I want the
webservice to automatically update itself.
To accomplish that, I use a webmethod to transfer a zipped file
containing all the files needed (binary files + some xml files, etc).
After the transfer is done, I try to launch a new process (console
application) that will actually copy the files inside the zipped
archive over the existing ones. The problem is that I can't manage to
launch the process.
Everytime the process is launched by the webservice method, I get the
following error (read from event viewer):

"The description for Event ID ( 0 ) in Source ( .NET Runtime ) cannot
be found. The local computer may not have the necessary registry
information or message DLL files to display messages from a remote
computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this
description; see Help and Support for details. The following
information is part of the event: .NET Runtime version 1.1.4322.2032-
ERPUpdater.exe - Strong name validation failed.: Strong name
validation failed for assembly 'E:\ikon\ERP\ERPUpdater\bin\Debug
\ERPUpdater.exe'. The file may have been tampered with or it was
partially signed but not fully signed with the correct private key"

It's strange because the exe HAS strong name. I used "sn" utility.
Furthermore, before launching the process, I use impersonation to gain
enough rights to execute the process and to copy the files (i'm using
an administrative account).
I event "played" with UseShellExecute, UseShellExecute and
RedirectStandardOutput flags of the ProcessStartInfo instance.
When running the process from anywhere else, all works fine.

Any ideas?
Thanks

Apr 21 '07 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.