By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,627 Members | 2,339 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,627 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

keyboard and mouse work for a few seconds at start up then freeze

P: n/a
-windows xp
-dell dimension 9150
The computer starts normally, loads up the blue login screen. I can move the
cursor around the screen and type on keyboard. Then after roughly 3 seconds
(always this amount of time) the cursor freezes, the mouse inoperable and the
keyboard locks up at the same time (num lock light goes out). I have to
manually restart.

I can boot to safe mode and both the mouse and key board work perfectly.

Yesterday I intalled a Microsoft Wireless Laser mouse 6000 and it worked
perfectly all day, this morning the problem occureed.

I have unistalled, then reinstalled the mouse driver, updated the mouse
driver, no joy.

Please can some one offer me some help.

Thanks in advance.

Apr 14 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
This is a .Net Programming General Discussion newsgroup. If you want help
with your question, please post your message to a newsgroup with "windows"
in the description.

Robin S.
--------------------------
"homantcw" <ho******@discussions.microsoft.comwrote in message
news:76**********************************@microsof t.com...
-windows xp
-dell dimension 9150
The computer starts normally, loads up the blue login screen. I can move
the
cursor around the screen and type on keyboard. Then after roughly 3
seconds
(always this amount of time) the cursor freezes, the mouse inoperable and
the
keyboard locks up at the same time (num lock light goes out). I have to
manually restart.

I can boot to safe mode and both the mouse and key board work perfectly.

Yesterday I intalled a Microsoft Wireless Laser mouse 6000 and it worked
perfectly all day, this morning the problem occureed.

I have unistalled, then reinstalled the mouse driver, updated the mouse
driver, no joy.

Please can some one offer me some help.

Thanks in advance.

Apr 15 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.