469,315 Members | 1,609 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,315 developers. It's quick & easy.

error: Loaded 'C:\WINDOWS\SYSTEM32\NTDLL.DLL', No symbols loaded.

1
I have written an application, which ran nicely on two different computers until today.
No I start my application in the comand window and it just exits without any error message.
I started visual studio and tried the debug mode and I get the following error message:
'MultiPH.exe': Loaded 'E:\My Documents\Visual Studio Projects\MultiPH18test\Release\MultiPH.exe', Symbols loaded.
'MultiPH.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\SYSTEM32\NTDLL.DLL', No symbols loaded.
'MultiPH.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\SYSTEM32\kernel32.dll', No symbols loaded.
The program '[1048] MultiPH.exe: Native' has exited with code 1 (0x1).

I don't think it has anything to do with my code, because exactly the same programs ran a couple of days ago.
Does anyone know what to do?
Thanks,
Tobias
Apr 3 '07 #1
0 2715

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

1 post views Thread by aerobar2 | last post: by
reply views Thread by Erick Lopez | last post: by
10 posts views Thread by RDI | last post: by
7 posts views Thread by yuanlinjiang | last post: by
3 posts views Thread by JV | last post: by
3 posts views Thread by JV | last post: by
1 post views Thread by jack02127 | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
1 post views Thread by Geralt96 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.