468,483 Members | 2,680 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,483 developers. It's quick & easy.

Tool Tab gone Hay Wire

HI all turned on VS2005 this morning and had a shock. My Tool Bar has
gone hay wire The General tab has renamed itself #13119 and my Report
Item Tab has replaced all the reporting controls with text boxes when I
chose for a reset all it does is add another text box in the tab. So I
reinstalled/repaired VS2005 and the problem has not been fixed does any
one know what i have done to mess my system up and more importantly how
to rectify the problem.

Many thanks

Dec 12 '06 #1
3 2047
I don't know exactly what fixes it, but I had the same problem just before I
installed VS2005 SP1.
The SP1 install must've done some resetting/reinstalling of the toolbars at
some point.
__________
Grim

"Burrows" <bu*************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@f1g2000cwa.googlegro ups.com...
HI all turned on VS2005 this morning and had a shock. My Tool Bar has
gone hay wire The General tab has renamed itself #13119 and my Report
Item Tab has replaced all the reporting controls with text boxes when I
chose for a reset all it does is add another text box in the tab. So I
reinstalled/repaired VS2005 and the problem has not been fixed does any
one know what i have done to mess my system up and more importantly how
to rectify the problem.

Many thanks

Dec 12 '06 #2
On 12 Dec 2006 07:03:04 -0800, Burrows wrote:
HI all turned on VS2005 this morning and had a shock. My Tool Bar has
gone hay wire The General tab has renamed itself #13119 and my Report
Item Tab has replaced all the reporting controls with text boxes when I
chose for a reset all it does is add another text box in the tab. So I
reinstalled/repaired VS2005 and the problem has not been fixed does any
one know what i have done to mess my system up and more importantly how
to rectify the problem.

Many thanks
I had a similar problem -- VS Removed all the non VS controls and refused
to register them. No amount or re-installing helped. What you need to do
after closing visual studio is as follows

*DO THIS AT YOUR OWN RISK*

1) Navigate to this folder:

{Your system drive}:\Documents and Settings\{Your User Name Here}\Local
Settings\Application Data\Microsoft\VisualStudio\8.0Exp

2) BACKUP THE CONTENTS OF THIS FOLDER

3) BACKUP THE CONTENTS OF THIS FOLDER

4) Delete the *.tbd files

5) Restart Visual Studio

If anything barfs you can just restore the backup

--
Bits.Bytes
http://bytes.thinkersroom.com
Dec 12 '06 #3

Thanks been playing about un-installing reinstalling VS2005 for the
past day now

the tool bar now seems to work but I still get the following in the
output window upon loading

The ReportDesignerPackage ({11B8C903-8FFD-4DFC-87CE-F6A82D77AF6B}) did
not load because of previous errors. For assistance, contact the
package vendor. To attempt to load this package again, type 'devenv
/resetskippkgs' at the command prompt.

The DataWarehouse VSIntegration layer
({4A0C6509-BF90-43DA-ABEE-0ABA3A8527F1}) did not load because of
previous errors. For assistance, contact the package vendor. To attempt
to load this package again, type 'devenv /resetskippkgs' at the command
prompt.

Dec 13 '06 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

4 posts views Thread by igorcarron | last post: by
4 posts views Thread by Andreas Lauffer | last post: by
1 post views Thread by Salad | last post: by
10 posts views Thread by PJ6 | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
1 post views Thread by kmladenovski | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.