469,627 Members | 943 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,627 developers. It's quick & easy.

Custom Action failed to launch under AD push Install

Our .Net installation project includes a custom action that is launched post
install. When the msi is run from a desktop, all is fine. We tested an
install doing an Active Directory push to client machines and it failed.
The application installed but the custom action would not launch and the
install hung. The only error message we could find in the Event Viewer was
'Fatal Error', nothing else. A customer of ours was able to successfully do
a push using SMS however. What can I look at to try to determine where the
failure occurrs?

Thanks
Jun 1 '06 #1
1 1477
Hi Eric,

Thank you posting!
What can I look at to try to determine where the
failure occurrs?


I suggest you can launch that installation from command line and enable its
log option, you will have a detailed msi log file with the installation,
e.g.

msiexec /i AppInst.msi /l*v log.txt
Thanks!

Best regards,

Gary Chang
Microsoft Online Community Support
==================================================
When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
that others may learn and benefit from your issue.
==================================================
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Jun 2 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by Vai2000 | last post: by
6 posts views Thread by | last post: by
reply views Thread by Ron Andersen | last post: by
3 posts views Thread by | last post: by
3 posts views Thread by KennethLundin | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.