By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,640 Members | 1,598 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,640 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Update application block deployment problem

P: n/a
Hi

I am using Updater Application BLock 2 for .NET 1.1
The problem I am having is running it on client machines.

This is the scenario,

I used one of the Quick starts Sample App you get when you install
Application Block on your machine,

I added a setup project to it, and added all the assemblies to it.

Generated the MSI file and the installer works smoothly on client and
development machine.

But the Update Block does not run on Client machine, but works on
Development machine. Client machine has .net 1.1 installed on it.

The installation runs smoothly, but the application does not load, and
throws an error
which says unhandled exception CLR.

I am thinking there might be some assembly file i am missing, or
something else.
the application is ok as it works on development machine, so it has to
be the environment on the client machine.

hopefully someone can provide me with a sample or a working setup
project for application block,

any help would be wonderful, totally stuck up

thanks in advance
Raman S.

May 23 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
And would like to add one more thing to it, I have added the code for
handling unhandled exception, but that is not catching anything as
well,
If an assemly is missing or something like that happens, would it
create a problem even before the application is loaded,

this is disfiguring my thoughts,

May 23 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.