By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,587 Members | 1,071 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,587 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

IDE behaviour

P: n/a
Does anybody experience problems with .Net IDE? I have a lot of them. This
is just a part:
1. Double click on any control displays HourGlass cursor for a second, then
returns to Default. Only the second double click opens Code Window
2. In many cases (but not always) underlines error in code window and
doesn't remove that underline after the error fixed. Underline disappears
after compile
3. In many cases after previous problem occurred IDE doesn't bring list of
properties after control name and dot operator
(requires to run Build)
4. Makes a mess with Indents after line of code was deleted or pasted
5. Sometimes after click on Run Button project doesn't start, though Run
Button is disabled and Stop Button is enabled
6. Sometimes code window stops to respond on typing for 2-3 seconds then
after delay it displays everything I typed

There are more problems.
I'm wondering if I have a bad installation of VS? Or everybody has some
problem? I'm using VS2003 on Windows XP, Pentium4, 2GHZ, 2 GB RAM. All other
properties of my machine (video, HDs and so on) look not bad for me.

Vlad

Jul 19 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.