470,864 Members | 1,996 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 470,864 developers. It's quick & easy.

No Touch Deployment? .NET 1.1 -vs- .NET 2.0


I've used the method described by Chris Sells in the following article:

"Launching No-Touch Deployment Applications with Command Line
Arguments"

http://msdn.microsoft.com/security/s...ms05152003.asp

For example, launching an application with the following URL form:

http://localhost/web/application.exe...=Chris%20Sells

This works fine with .NET 1.1, IEExec launches the exe and the
command-line argument is passed to the EXE. With .NET 2.0 installed,
the application will not even launch when there is a "?" after the .exe
name.

Has anyone else hit this issue and found a work-around?

Thanks,
// CHRIS

Apr 19 '06 #1
1 1150
I'm still playing around with this. Strangely, with .NET 2.0 I see the
following behaviour:

(1) Clicking the link on the web page, it does hit the server to grab
the .exe in question, but does not launch the application.
(2) If I right-click on the link and say "Copy Shortcut", then paste it
into the address bar and hit enter, it DOES run correctly (passing the
arguments).

Just can't seem to get it to run from the web page directly..

// CHRIS

Apr 19 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by Robert May | last post: by
4 posts views Thread by wobbles | last post: by
1 post views Thread by Bruce W...1 | last post: by
1 post views Thread by =?Utf-8?B?dmNs?= | last post: by
reply views Thread by Spam Catcher | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.