469,903 Members | 1,511 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,903 developers. It's quick & easy.

Any one know why asp.net 2.0 web part did not works on Firefox, safari browser?

Hi There

After I developed portal application, it is working very well in IE browser,
but it is not working using firefox, safari browser etc.

The problem is the web part drag and drop function did not happen by
default, so the client can't select the web part for drag and drop.

Any one know why this happen and is it dotnet problem or browser problem or
blah blah?

How can I avoid or solve this problem?

Thanks

Tony
Apr 3 '06 #1
1 1454
tony dong wrote:
Hi There

After I developed portal application, it is working very well in IE
browser, but it is not working using firefox, safari browser etc.

The problem is the web part drag and drop function did not happen by
default, so the client can't select the web part for drag and drop.

Any one know why this happen and is it dotnet problem or browser
problem or blah blah?

How can I avoid or solve this problem?


THis is a known issue, if I'm not mistaken. THey'll address this in
the first service pack for .net 2.0

FB

--
------------------------------------------------------------------------
Lead developer of LLBLGen Pro, the productive O/R mapper for .NET
LLBLGen Pro website: http://www.llblgen.com
My .NET blog: http://weblogs.asp.net/fbouma
Microsoft MVP (C#)
------------------------------------------------------------------------
Apr 4 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by p8000 | last post: by
9 posts views Thread by =?Utf-8?B?Sm9obiBCYWlsZXk=?= | last post: by
4 posts views Thread by AG | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.