By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
432,035 Members | 1,471 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 432,035 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problem debugging asp code in DOTNET environment

P: n/a
Hello,
I have Microsoft visual studio dotnet 2003.

I have asp code (old phasion - not dotnet).
I want to debug the asp code,
so :
1) I open the asp in IE6.
2) I open the asp in VS dotnet 2003.
3) I choose by the menu : debug -> process -> ... and attach the IE, with
options : common language runtime & script.

When I run debug my code and marking a breakpoint line,
The debugger reach that line,
but after reaching the line and continue running,
I should press the button with the hint : "break all", again and again after
each running step,
because the "break all" button is turned into disable state, after pressing
the continue button.

Help, please.

Thanks :)
Mar 15 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
you can't debug asp in VS.NET

"Eitan M" <no_spam_please@nospam_please.com> wrote in message
news:un**************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Hello,
I have Microsoft visual studio dotnet 2003.

I have asp code (old phasion - not dotnet).
I want to debug the asp code,
so :
1) I open the asp in IE6.
2) I open the asp in VS dotnet 2003.
3) I choose by the menu : debug -> process -> ... and attach the IE, with
options : common language runtime & script.

When I run debug my code and marking a breakpoint line,
The debugger reach that line,
but after reaching the line and continue running,
I should press the button with the hint : "break all", again and again
after
each running step,
because the "break all" button is turned into disable state, after
pressing
the continue button.

Help, please.

Thanks :)

Mar 30 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.