By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,282 Members | 1,487 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,282 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

http1.1/500 Internal Server Error

P: n/a
Hi everyone ! Sorry for my English skill

I'm using Win2003 Server (Enterprise). I setup Visual Studio 2003. Setup
completed without any errors. After that I tried to create new Web project
and I got error message "http1.1/500 Internal Server Error....".
I also searched in Internet and got some solution:

Solution 1: Reinstall IIS
Solution 2: Using these following commands:
+ iisreset /stop
+ aspnet_regiis /i
+ aspnet_regiis /r
Solution 3: Get full permission to folder
C:\Windows\Microsoft.Net\Framework\v1.1.4322

I tried all but it didn't work
Can anybody help me?
Thank for all replies

Nov 22 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Another thing to try is to check which web extensions are enabled (in
IIS Admin Tool). Make sure ASP.NET is enabled (and ASP if you are using
classic .asp files too).

haian wrote:
Hi everyone ! Sorry for my English skill

I'm using Win2003 Server (Enterprise). I setup Visual Studio 2003. Setup
completed without any errors. After that I tried to create new Web project
and I got error message "http1.1/500 Internal Server Error....".
I also searched in Internet and got some solution:

Solution 1: Reinstall IIS
Solution 2: Using these following commands:
+ iisreset /stop
+ aspnet_regiis /i
+ aspnet_regiis /r
Solution 3: Get full permission to folder
C:\Windows\Microsoft.Net\Framework\v1.1.4322

I tried all but it didn't work
Can anybody help me?
Thank for all replies


Nov 22 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.