468,292 Members | 1,493 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,292 developers. It's quick & easy.

crystal report "logon failed" on windows server 2003

Hi all,

I encountered a crystal report deployment problem.

I make reports with Crystal Report for Visual Studio .NET 2003. It
works fine in the development machine. And then make setup package.

Installed on a windows server 2003 system (without visual studio .net
2003), the report gives error about "Logon Failed". The data source is
specified to OLE DB SQL Server, and the LogOnInfo is specified by
codes. And I've tried both local sql server and remote sql server to
the web server, all are failed.

Other than the crystal report part, the web application accesses the
sql server database via asp.net, and it works well.

If installed on a windows server 2003 with visual studio .net 2003, it
works ok. And if installed on a windows xp professional without visual
studio .net 2003, it works ok too.

I've searched out an article in crystal's support, about to change
IIS's application pool's identity from "Network Service" to "Local
System". But it doesnt work either.

Any help or hints are appreciated. Thanks!

Best Regards,
Tonix
Nov 22 '05 #1
0 1010

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by keefah | last post: by
1 post views Thread by Seema | last post: by
reply views Thread by Das | last post: by
reply views Thread by viki | last post: by
reply views Thread by Simon | last post: by
reply views Thread by valmirfrancisco | last post: by
reply views Thread by Paridevi | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.