By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,991 Members | 1,887 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,991 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Use Nunit and ACA.NET (avanade) together

P: n/a
Hi everyone,

I'm using NUnit for making tests to my c# code. As well, I'm using
ACA.NET (several modules created by Avanade).

The problem I have is that I can't call the ACA functions from the
test code. I think I have all the "using" written but it can't create
the ACA objects.

Anyone uses it? Any help? Suggestion?

Thanx to any answer.

----== Posted via Newsfeed.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= 19 East/West-Coast Specialized Servers - Total Privacy via Encryption =---
Nov 22 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
3 Replies


P: n/a
elbomberotorero <el*************@hotmail-dot-com.no-spam.invalid>
wrote:
I'm using NUnit for making tests to my c# code. As well, I'm using
ACA.NET (several modules created by Avanade).

The problem I have is that I can't call the ACA functions from the
test code. I think I have all the "using" written but it can't create
the ACA objects.

Anyone uses it? Any help? Suggestion?


Have you added a reference to the ACA assemblies? (This is different
from just adding the "using" directives.)

--
Jon Skeet - <sk***@pobox.com>
http://www.pobox.com/~skeet
If replying to the group, please do not mail me too
Nov 22 '05 #2

P: n/a
elbomberotorero <el*************@hotmail-dot-com.no-spam.invalid>
wrote:
I'm using NUnit for making tests to my c# code. As well, I'm using
ACA.NET (several modules created by Avanade).

The problem I have is that I can't call the ACA functions from the
test code. I think I have all the "using" written but it can't create
the ACA objects.

Anyone uses it? Any help? Suggestion?


Have you added a reference to the ACA assemblies? (This is different
from just adding the "using" directives.)

--
Jon Skeet - <sk***@pobox.com>
http://www.pobox.com/~skeet
If replying to the group, please do not mail me too
Nov 22 '05 #3

P: n/a
Yes I have.

It's a strange thing because if I run the application, it works but if
I try with the test, using the same data than if I ran it it cant
create the database instance.
I don't know what to do
Thanx for the reply. I'm expecting more

----== Posted via Newsfeed.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= 19 East/West-Coast Specialized Servers - Total Privacy via Encryption =---
Nov 22 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.