By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
457,724 Members | 859 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 457,724 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problems with IDE - no intellisense, no undo, and no code completion

P: n/a
Sometimes if I build the app I will get intellisense, undo, and code
completion (automatic completion of if stataments etc), but after a few
lines of code this stops.

I lose any code completion
I lose all automatic code indentation
I loose intellisense
If there are errors (squiqqly lines under the code) and I fix them, the blue
squiggly line still appears until I rebuid.
Rebuild fixes the formatting too.

Anyonw know why this is happening and how to fix it. I have re-installed
VS.NET and it still happens.

I am using VB.NET and mostly Windows and Web Services projects.

In options/preferences, intellisense, code completion, indenting is all
enabled.

Has anyone seen this or know of a solution?

System is XP Pro SP2, VS.NET 2003 Ent Arch.
Oct 14 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Also,

When I try and use the undo command.

I get an error:

"Unknown undo/redo error"

Please help !

"D Witherspoon" <dw**********@noway.org> wrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Sometimes if I build the app I will get intellisense, undo, and code
completion (automatic completion of if stataments etc), but after a few
lines of code this stops.

I lose any code completion
I lose all automatic code indentation
I loose intellisense
If there are errors (squiqqly lines under the code) and I fix them, the
blue squiggly line still appears until I rebuid.
Rebuild fixes the formatting too.

Anyonw know why this is happening and how to fix it. I have re-installed
VS.NET and it still happens.

I am using VB.NET and mostly Windows and Web Services projects.

In options/preferences, intellisense, code completion, indenting is all
enabled.

Has anyone seen this or know of a solution?

System is XP Pro SP2, VS.NET 2003 Ent Arch.

Oct 14 '05 #2

P: n/a
same happened to me. but what i did it reboot again or sometimes it will goes away few days.

D Witherspoon wrote:
Also,

When I try and use the undo command.

I get an error:

"Unknown undo/redo error"

Please help !

"D Witherspoon" <dw**********@noway.org> wrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Sometimes if I build the app I will get intellisense, undo, and code
completion (automatic completion of if stataments etc), but after a few
lines of code this stops.

I lose any code completion
I lose all automatic code indentation
I loose intellisense
If there are errors (squiqqly lines under the code) and I fix them, the
blue squiggly line still appears until I rebuid.
Rebuild fixes the formatting too.

Anyonw know why this is happening and how to fix it. I have re-installed
VS.NET and it still happens.

I am using VB.NET and mostly Windows and Web Services projects.

In options/preferences, intellisense, code completion, indenting is all
enabled.

Has anyone seen this or know of a solution?

System is XP Pro SP2, VS.NET 2003 Ent Arch.


Oct 14 '05 #3

P: n/a
Please look at following link, it gives the solution for the problem.
It works for me. The problem is the whitespaces in the licenses.licx

http://groups.google.com/group/micro...6e545301d70712

Oct 20 '05 #4

P: n/a
Don't know if it'll help your problem but this works for me when
Intellisense stops working. Try closing the IDE, deleting the .projdata
files (usually in the <project>\obj subdirectery), and then reopen the IDE.
Apparently when these become corrupt Intellisense stops working. If the file
is missing the IDE automatically rebuilds it.
"D Witherspoon" <dw**********@noway.org> wrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Sometimes if I build the app I will get intellisense, undo, and code
completion (automatic completion of if stataments etc), but after a few
lines of code this stops.

I lose any code completion
I lose all automatic code indentation
I loose intellisense
If there are errors (squiqqly lines under the code) and I fix them, the
blue squiggly line still appears until I rebuid.
Rebuild fixes the formatting too.

Anyonw know why this is happening and how to fix it. I have re-installed
VS.NET and it still happens.

I am using VB.NET and mostly Windows and Web Services projects.

In options/preferences, intellisense, code completion, indenting is all
enabled.

Has anyone seen this or know of a solution?

System is XP Pro SP2, VS.NET 2003 Ent Arch.

Oct 20 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.