By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,823 Members | 756 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,823 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Setup Error - Failed to load resources from resource file

P: n/a
I have an existing application that has been installed and running for several months. I recently made a minor change to this application. When the application is installed on the user machine and then run, I get the following error:

Setup Error
Failed to load resources from resource file.
Please check your setup.

The application was installed on a Windows XP SP2 machine.

I have un-installed the .NET Framework 1.1 and latest hot-fix and re-installed both. Still have the same error. The program run fine when installed on the development machine.

I retain the setup programs for all previous versions of the program. If I un-install the new 1.4.6 version and reinstall the previous version 1.4.5. The program runs with no error.

Since the creation of version 1.4.5 I have installed and un-installed Visual Studio 2005 Beta. I have repaired my Visual Studio .NET 2003 installation since the un-install of 2005.

I am not using any localization functionality.

Can anyone offer a suggestion as to what might be causing this problem?
From http://www.developmentnow.com/g/34_0...et-general.htm

Posted via DevelopmentNow.com Groups
http://www.developmentnow.com
Jul 22 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.