469,576 Members | 1,721 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,576 developers. It's quick & easy.

JIT Debugging component registration is incorrect

One of my fellow developers closed Visual Studio, re-opened the same project
and recieved this error "JIT Debugging component registration is incorrect".
This happens anytime he tries to open a recent project. I created a new,
simple project, build/run then close VS, reopen and all is fine. Now attempt
to open one of his projects and it gets the "JIT Debugging component
registration is incorrect". I have done some Googling without any real
assistance before coming here (outside of reinstallation of the framework).

Thanks for taking the time to read this,
Kevin
Jul 21 '05 #1
2 2910
We decided to uninstall VS, in the process now (it's not a slow
process)...hopefully this will clear up the errors.

"ke*************@state.or.us" <Ke***************@state.or.us> wrote in
message news:Oz**************@tk2msftngp13.phx.gbl...
One of my fellow developers closed Visual Studio, re-opened the same
project and recieved this error "JIT Debugging component registration is
incorrect". This happens anytime he tries to open a recent project. I
created a new, simple project, build/run then close VS, reopen and all is
fine. Now attempt to open one of his projects and it gets the "JIT
Debugging component registration is incorrect". I have done some Googling
without any real assistance before coming here (outside of reinstallation
of the framework).

Thanks for taking the time to read this,
Kevin

Jul 21 '05 #2
Has any Microsoft Moderator responded to this? I have a similar problem,
though with software developed by someone else.
--
Brad Ashforth
"ke*************@state.or.us" wrote:
One of my fellow developers closed Visual Studio, re-opened the same project
and recieved this error "JIT Debugging component registration is incorrect".
This happens anytime he tries to open a recent project. I created a new,
simple project, build/run then close VS, reopen and all is fine. Now attempt
to open one of his projects and it gets the "JIT Debugging component
registration is incorrect". I have done some Googling without any real
assistance before coming here (outside of reinstallation of the framework).

Thanks for taking the time to read this,
Kevin

Sep 12 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

6 posts views Thread by TnCoder | last post: by
16 posts views Thread by Serdar Kalaycý | last post: by
3 posts views Thread by J L | last post: by
3 posts views Thread by kevininstructor | last post: by
7 posts views Thread by | last post: by
5 posts views Thread by =?Utf-8?B?dXNmaW5lY2F0cw==?= | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
4 posts views Thread by guiromero | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.