471,337 Members | 1,342 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,337 software developers and data experts.

.NET SP1 messed up...

Hi...

I recently installed .NET1.1 SP1 from the windows update website (this
cannot be uninstalled). Also installed MS Installer 3.1, which I uninstalled
now, after facing problems in VStudio. This is what happened:

I had a solution with several projects and a setup project. After installing
..NET1.1 SP1, whenever I start to 'Build' the setup project, it stops after
the first line:

<i>------ Starting pre-build validation for project 'Setup' ------
------ Pre-build validation for project 'Setup' completed ------
------ Build started: Project: Setup, Configuration: Debug ------

Building file 'C:\...\Visual Studio
Projects\Project1\Setup\Debug\Setup.msi'...</i>

Then MSIEXEC.EXE shows up in the task manager process list - It now comes up
with a dialog saying it is looking for VS .NET 2003 installation vs_setup.msi
file. I have to cancel out of this dialog so the 'Build' can proceed.

However, this problem remains even after I uninstalled MS Installer 3.1. So
something must be wrong with SP1. Anybody knows about any problems with
..NET1.1 SP1? Is there a fix for this? Can I get rid of SP1 if I reinstall
..NET1.1?

TIA
Dumbo DotNet
Jul 21 '05 #1
0 866

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by David C. Barber | last post: by
reply views Thread by rosydwin | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.