471,339 Members | 1,193 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,339 software developers and data experts.

bypass Windows Component Update cd on install?

Is there a way to install without the cd since mine is scratched? This is
for 2002 edu version. I've tried submitting a support request on the ms
site,
but *everytime* I submit it says it couldn't do it which is very
frustrating.

If anyone knows a solution I'd appreciate it. The setup forums are dead :(
Jul 21 '05 #1
3 5511
Robert,
Is there a way to install without the cd since mine is scratched?


Try running

Setup.exe /no_bsln_check


Mattias

--
Mattias Sjögren [MVP] mattias @ mvps.org
http://www.msjogren.net/dotnet/ | http://www.dotnetinterop.com
Please reply only to the newsgroup.
Jul 21 '05 #2
> Setup.exe /no_bsln_check

I tried that and there appeared to be no difference. I dont know if you
remember but the install for VS is "3 steps" first step says that some of
the versions of .net don't match what is required by vs and that I need to
run WCU cd.

I'd settle for downloading an ISO even if that was available.
Jul 21 '05 #3

There is a way. Try to find out what components you should have instelled
and install them (it's written in setup documentation). If you can't find
then:
1. Update your system using Windows Update (windowsupdate.microsoft.com).
You should have latest service pack installed
2. Install .NET Framework 1.0 (1.1 won't do because your version is 2002)
3. Install MDAC (Microsoft Data Access Components)
4. Install Visual J# Redists

Try to run you setup again.

Gaidar

P.S. Another way is to order WCU CD from Microsoft. I do believe they can
help.

"Robert Blackwell" <ro*@nospam.com> wrote in message
news:eB**************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Is there a way to install without the cd since mine is scratched? This is
for 2002 edu version. I've tried submitting a support request on the ms
site,
but *everytime* I submit it says it couldn't do it which is very
frustrating.

If anyone knows a solution I'd appreciate it. The setup forums are dead :(

Jul 21 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Eric Kinkead | last post: by
1 post views Thread by Eric Keij | last post: by
3 posts views Thread by Robert Blackwell | last post: by
reply views Thread by rosydwin | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.