471,355 Members | 2,067 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,355 software developers and data experts.

ASP.NET Controls do not work when published to a production web se

I have two projects I am attempting to publish to a production environment.
When I run the project and\or pages they run fine on my development
machine(the pc with vs.net that the app\pages were written on). When I copy
the project to a production IIS web server, the pages load properly on the
first load for each page. I have multiple list boxes that are databound
programatically on the page load event.

Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As
System.EventArgs) Handles MyBase.Load
'Put user code to initialize the page here

If Not Me.IsPostBack Then
LoadStores()
LoadListBoxes()
End If

End Sub

On any postback event when run from the production server, the list boxes
are cleared out and the app is useless. Why are these clearing out in
production, but not on my dev pc?

If I load the listboxes on every postback, I lose the user selection prior
to postback.
Jul 21 '05 #1
0 1057

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Dave Stewart | last post: by
6 posts views Thread by charliewest | last post: by
3 posts views Thread by Rudy Ko | last post: by
reply views Thread by XIAOLAOHU | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.