471,321 Members | 1,658 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,321 software developers and data experts.

I can't debug System.Management object

I wonder if this is a .NET bug or something I'm doing
wrong:
In my code I have a function using ManagementScope and
ConnectionOptions objects from the System.Management
namespace.
My problem is that when I use this function, from that
point on in the code, the debug breakpoints does not work.
If I put a breakpoint before calling this function - they
work, but afterwards - nothing! When I set a breakpoint
before calling this function and then try to "step into"
or "step over" it a message box jumps from the Visual
Studio -
"There is no source code available for the current
location"
When I remark all lines in the function that involves
ManagementScope and ConnectionOptions the problem
disappear.

It would help me a lot to know if this is a known issue
and if there is some kind of a fix for that.

Thanks,

Haim.
Jul 21 '05 #1
0 835

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by George Shubin | last post: by
8 posts views Thread by George Shubin | last post: by
reply views Thread by rosydwin | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.