471,330 Members | 1,452 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,330 software developers and data experts.

Items in ComboBox are not Visible

I am adding items to a combo box, but they are not visible when the drop down
list is displayed. Ther items arethere because I canclick on the drop down
list and the items show up in the text box.

I can add the items in a variety of ways, but all methods give the same
result. Here is the simplest code I have tried, with ComboBox1 being the
only control on the form. All form and control properties are the defaults.

ComboBox1.Items.Add("Item 1")
ComboBox1.Items.Add("Item 2")

I saw something about a problem with McAffee Anit-virus 8.0, but I have a
sample project from another piece of software that loads the combo boxes
correctly. I can't find any difference between the sample code and what I am
doing. When I copy the controls from the ample project to a new Windows
form, they show the wrong behavior.
--
Thanks,

Bill Manring

(I re-posted this because these was a typo in the subject of the earlier post)

Jul 21 '05 #1
1 2153
I found the answer to this problem. It was related to the McAfee 8.0i
antivirus software. I downloaded a patch from McAfee's web site and it fixed
the problem.

http://sdownload.nai.com/products/pr...x/VSE80P05.Zip
"Bill Manring" wrote:
I am adding items to a combo box, but they are not visible when the drop down
list is displayed. Ther items arethere because I canclick on the drop down
list and the items show up in the text box.

I can add the items in a variety of ways, but all methods give the same
result. Here is the simplest code I have tried, with ComboBox1 being the
only control on the form. All form and control properties are the defaults.

ComboBox1.Items.Add("Item 1")
ComboBox1.Items.Add("Item 2")

I saw something about a problem with McAffee Anit-virus 8.0, but I have a
sample project from another piece of software that loads the combo boxes
correctly. I can't find any difference between the sample code and what I am
doing. When I copy the controls from the ample project to a new Windows
form, they show the wrong behavior.
--
Thanks,

Bill Manring

(I re-posted this because these was a typo in the subject of the earlier post)

Jul 21 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by Wayne Wengert | last post: by
2 posts views Thread by Tim Graichen | last post: by
reply views Thread by tupolev | last post: by
1 post views Thread by Bill Manring | last post: by
3 posts views Thread by Simon Tamman | last post: by
5 posts views Thread by Kevinp | last post: by
reply views Thread by rosydwin | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.