By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
425,677 Members | 1,877 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 425,677 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Urgent problem

P: n/a
hi,

I have a very strange problem on my login Page. the Page was working fine a
few days back, but now does not generate post back events for controls.

Ya i was able to discover one thing, it is becoz of validators, any
validator
on a page is creating the problems. Even if they should not get fired.

no message just gets blocked,
Whenever the button is clicked, no event is raised, infact it doesnt even go
to the page_load as well. Events are registered and there is no problem with
the code because the same code is working fine on Windows XP machine. The
machine which is giving problem is Windows 2000 Advanced server.
Jul 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
could it be that one server has been upgraded with .NET framework SP1 while
your Windows XP machine has not (or vice versa)?

Don't know for sure, but a lot of folks are complaining about events that
stopped firing when .NET Framework was upgraded recently as part of a
Microsoft security patch.

--- Nick

"amit.purohit" <am**********@rsystems.com> wrote in message
news:ey**************@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
hi,

I have a very strange problem on my login Page. the Page was working fine a few days back, but now does not generate post back events for controls.

Ya i was able to discover one thing, it is becoz of validators, any
validator
on a page is creating the problems. Even if they should not get fired.

no message just gets blocked,
Whenever the button is clicked, no event is raised, infact it doesnt even go to the page_load as well. Events are registered and there is no problem with the code because the same code is working fine on Windows XP machine. The
machine which is giving problem is Windows 2000 Advanced server.

Jul 21 '05 #2

P: n/a
Check the security settings in IE - or try it on some other browser. The
validators are basically Javascripts which may be getting blocked

--
Sriram Krishnan

http://www.dotnetjunkies.com/weblog/sriram
"amit.purohit" <am**********@rsystems.com> wrote in message
news:ey**************@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
hi,

I have a very strange problem on my login Page. the Page was working fine
a
few days back, but now does not generate post back events for controls.

Ya i was able to discover one thing, it is becoz of validators, any
validator
on a page is creating the problems. Even if they should not get fired.

no message just gets blocked,
Whenever the button is clicked, no event is raised, infact it doesnt even
go
to the page_load as well. Events are registered and there is no problem
with
the code because the same code is working fine on Windows XP machine. The
machine which is giving problem is Windows 2000 Advanced server.

Jul 21 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.