By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,365 Members | 1,245 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,365 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

crystal report "logon failed" on windows server 2003

P: n/a
Hi all,

I encountered a crystal report deployment problem.

I make reports with Crystal Report for Visual Studio .NET 2003. It
works fine in the development machine. And then make setup package.

Installed on a windows server 2003 system (without visual studio .net
2003), the report gives error about "Logon Failed". The data source is
specified to OLE DB SQL Server, and the LogOnInfo is specified by
codes. And I've tried both local sql server and remote sql server to
the web server, all are failed.

Other than the crystal report part, the web application accesses the
sql server database via asp.net, and it works well.

If installed on a windows server 2003 with visual studio .net 2003, it
works ok. And if installed on a windows xp professional without visual
studio .net 2003, it works ok too.

I've searched out an article in crystal's support, about to change
IIS's application pool's identity from "Network Service" to "Local
System". But it doesnt work either.

Any help or hints are appreciated. Thanks!

Best Regards,
Tonix
Jul 21 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.