469,964 Members | 1,772 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,964 developers. It's quick & easy.

Anyone seen some of these problems on Win2K + SP5?

I have been working on a VB product It is working beautifuly on my XP dev box and my windows 2000 test machines in the lab.

When I install at the customer site, I get all kinds of wacky problems that I CANT reproduce in the lab.
1) Some customer PC's can't use ANY functions related to Process = Process.GetProcessById(ProcessID) !!!! - I am resorting to using a 3rd party product to kill process.
2) Sometimes applications will just die before starting up and generate a DR. Watson error in the Application Log.

Has anyone seen anything similar? Plugging into the customers network to debug could be rolls and rolls of red tape. I am getting really stuck trying to figure out what to try next.

Jul 21 '05 #1
4 1571
What is the security set to in the client's pc?
"numerous instabilities in deploying VB"
<an*******@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:1E**********************************@microsof t.com...
I have been working on a VB product It is working beautifuly on my XP dev box and my windows 2000 test machines in the lab.
When I install at the customer site, I get all kinds of wacky problems that I CANT reproduce in the lab. 1) Some customer PC's can't use ANY functions related to Process = Process.GetProcessById(ProcessID) !!!! - I am resorting to using a 3rd
party product to kill process. 2) Sometimes applications will just die before starting up and generate a DR. Watson error in the Application Log.
Has anyone seen anything similar? Plugging into the customers network to debug could be rolls and rolls of red tape. I am getting really stuck
trying to figure out what to try next.

Jul 21 '05 #2
Wich security setting are you refering too
Jul 21 '05 #3
> When I install at the customer site, I get all kinds of wacky problems
that I CANT reproduce in the lab.
1) Some customer PC's can't use ANY functions related to Process =

Process.GetProcessById(ProcessID) !!!! - I am resorting to using a 3rd
party product to kill process.

I had similar problems (i.e. not being able to access Process methods) in
machines were
the perfomance counters were corrupted or missing.
You can check that by launching Perfomance Monitor from the Control
Panel/Administrative Tools.

A fix is here:
http://support.microsoft.com/default...&Product=win20
00


Jul 21 '05 #4
The dot net security settings. In the control panel look at the "Microsoft
..NET Framework 1.1 Wizards" and make sure that the .NET Security for "My
Computer" is set to "Full Trust"

Dan

"Greg" <an*******@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:93**********************************@microsof t.com...
Wich security setting are you refering too?

Jul 21 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Robert Brewer | last post: by
reply views Thread by asdf sdf | last post: by
reply views Thread by numerous instabilities in deploying VB | last post: by
reply views Thread by George Merriman | last post: by
13 posts views Thread by penguin732901 | last post: by
1 post views Thread by Vahan Babakhanian | last post: by
3 posts views Thread by Mike Fellows | last post: by
1 post views Thread by Rayearth | last post: by
1 post views Thread by rainxy | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.