By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,899 Members | 1,353 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,899 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Error 80131418 on object

P: n/a
I am moving a site to windows 2003 and after using REGASM
to register this object on the new server I get this
error.

error '80131418'

I can not find it referenced anywhere?

Thanks
Brent
Jul 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Hi Brent,

Did you mean you have successfully registered your classlibrary assembly?
Have you ever installed the patch as KB link said?
The link is showed as below.
http://support.microsoft.com/?id=822925

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
Content-Class: urn:content-classes:message
From: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Sender: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Subject: Error 80131418 on object
Date: Tue, 30 Sep 2003 15:32:23 -0700
Lines: 10
Message-ID: <08****************************@phx.gbl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
Thread-Index: AcOHorfTPy5yAXZzReGL+icsIwsT6g==
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.general:110403
NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general

I am moving a site to windows 2003 and after using REGASM
to register this object on the new server I get this
error.

error '80131418'

I can not find it referenced anywhere?

Thanks
Brent


Jul 21 '05 #2

P: n/a
Hi Brent,

If you can register the assembly successfully, but can not use it in the
asp page, you may try to uninstall the patch referred in the KB link.
http://support.microsoft.com/?id=822925

I look forward to hearing from you.

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
From: v-******@online.microsoft.com (Peter Huang [MSFT])
Organization: Microsoft
Date: Wed, 01 Oct 2003 05:10:04 GMT
Subject: RE: Error 80131418 on object
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Hi Brent,

Did you mean you have successfully registered your classlibrary assembly?
Have you ever installed the patch as KB link said?
The link is showed as below.
http://support.microsoft.com/?id=822925

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
Content-Class: urn:content-classes:message
From: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Sender: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Subject: Error 80131418 on object
Date: Tue, 30 Sep 2003 15:32:23 -0700
Lines: 10
Message-ID: <08****************************@phx.gbl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
Thread-Index: AcOHorfTPy5yAXZzReGL+icsIwsT6g==
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.general:110403
NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general

I am moving a site to windows 2003 and after using REGASM
to register this object on the new server I get this
error.

error '80131418'

I can not find it referenced anywhere?

Thanks
Brent


Jul 21 '05 #3

P: n/a
v-******@online.microsoft.com (Peter Huang [MSFT]) wrote in message news:<13**************@cpmsftngxa06.phx.gbl>...
Hi Brent,

If you can register the assembly successfully, but can not use it in the
asp page, you may try to uninstall the patch referred in the KB link.
http://support.microsoft.com/?id=822925

I look forward to hearing from you.
I have machines with similar problems and this worked for me, for
which I'm grateful because we are demoing some software to prospects.
Why is this an issue? Will there be an update coming out to correct
this?

Thanks for the info!

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
From: v-******@online.microsoft.com (Peter Huang [MSFT])
Organization: Microsoft
Date: Wed, 01 Oct 2003 05:10:04 GMT
Subject: RE: Error 80131418 on object
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Hi Brent,

Did you mean you have successfully registered your classlibrary assembly?
Have you ever installed the patch as KB link said?
The link is showed as below.
http://support.microsoft.com/?id=822925

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
Content-Class: urn:content-classes:message
From: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Sender: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
Subject: Error 80131418 on object
Date: Tue, 30 Sep 2003 15:32:23 -0700
Lines: 10
Message-ID: <08****************************@phx.gbl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
Thread-Index: AcOHorfTPy5yAXZzReGL+icsIwsT6g==
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.general:110403
NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general

I am moving a site to windows 2003 and after using REGASM
to register this object on the new server I get this
error.

error '80131418'

I can not find it referenced anywhere?

Thanks
Brent

Jul 21 '05 #4

P: n/a
Hi Msurel,

Thank you for you information.
I think this is a known issue.
The issue has been reported, but I do not guarantee if it will be fixed
soon.

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--------------------
From: ms****@comshare.com (bigdog)
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
Subject: Re: Error 80131418 on object
Date: 8 Oct 2003 08:09:16 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 80
Message-ID: <bb**************************@posting.google.com >
References: <08****************************@phx.gbl> <D#**************@cpmsftngxa06.phx.gbl>
<13**************@cpmsftngxa06.phx.gbl>NNTP-Posting-Host: 130.211.51.24
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: posting.google.com 1065625756 17861 127.0.0.1 (8 Oct 2003 15:09:16 GMT)X-Complaints-To: gr**********@google.com
NNTP-Posting-Date: Wed, 8 Oct 2003 15:09:16 +0000 (UTC)
Path: cpmsftngxa06.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!newsfeed 00.sul.t-online.de!t-onlin
e.de!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newshub .sdsu.edu!elnk-n
f2-pas!newsfeed.earthlink.net!sjc70.webusenet.com!new s.webusenet.com!sn-xit-
02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!postnews1.google.com!not-for-mailXref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.general:111173
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general

v-******@online.microsoft.com (Peter Huang [MSFT]) wrote in message

news:<13**************@cpmsftngxa06.phx.gbl>...
Hi Brent,

If you can register the assembly successfully, but can not use it in the
asp page, you may try to uninstall the patch referred in the KB link.
http://support.microsoft.com/?id=822925

I look forward to hearing from you.


I have machines with similar problems and this worked for me, for
which I'm grateful because we are demoing some software to prospects.
Why is this an issue? Will there be an update coming out to correct
this?

Thanks for the info!

Regards,
Peter Huang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.
--------------------
>Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
>From: v-******@online.microsoft.com (Peter Huang [MSFT])
>Organization: Microsoft
>Date: Wed, 01 Oct 2003 05:10:04 GMT
>Subject: RE: Error 80131418 on object
>X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general
>MIME-Version: 1.0
>Content-Type: text/plain
>Content-Transfer-Encoding: 7bit
>
>Hi Brent,
>
>Did you mean you have successfully registered your classlibrary assembly? >Have you ever installed the patch as KB link said?
>The link is showed as below.
>http://support.microsoft.com/?id=822925
>
>Regards,
>Peter Huang
>Microsoft Online Partner Support
>Get Secure! www.microsoft.com/security
>This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights. >
>--------------------
>>Content-Class: urn:content-classes:message
>>From: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
>>Sender: "Brent P" <cr**********@hotmail.com>
>>Subject: Error 80131418 on object
>>Date: Tue, 30 Sep 2003 15:32:23 -0700
>>Lines: 10
>>Message-ID: <08****************************@phx.gbl>
>>MIME-Version: 1.0
>>Content-Type: text/plain;
>> charset="iso-8859-1"
>>Content-Transfer-Encoding: 7bit
>>X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
>>X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
>>Thread-Index: AcOHorfTPy5yAXZzReGL+icsIwsT6g==
>>Newsgroups: microsoft.public.dotnet.general
>>Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
>>Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.general:110403
>>NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
>>X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.general
>>
>>I am moving a site to windows 2003 and after using REGASM
>>to register this object on the new server I get this
>>error.
>>
>>error '80131418'
>>
>>I can not find it referenced anywhere?
>>
>>Thanks
>>Brent
>>
>


Jul 21 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.