By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
432,510 Members | 1,815 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 432,510 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

phpunit, symfony, Bitnami WAMP.

100+
P: 103
Command: phpunit -c app
is not working under
Symfony, Bitnami WAMP, Windows 7.

I changed compose.json file in symfony project;
C:\Bitnami\wampstack-5.4.38-0\sym_prog\myproject\composer.json
....
"require-dev": {
"sensio/generator-bundle": "~2.3"
"phpunit/phpunit":"4.5.*"
}, ....

I used Windows command line tool and command:
composer global require "phpunit/phpunit=4.5.*"

as it is advised by:
https://phpunit.de/manual/current/en/installation.html#installation.composer

According command line output composer installed phpunit:
- Installing phpunit/phpunit (4.5.0)
Downloading: connection...
Downloading: 100%

But i can not find phpunit in any of Wampstack folders, and
command: phpunit -c app
is not working.

1) How to check where phpunit was installed? Most probably i just need to add to the path "phpunit.php"? I made search in windows folders, but it does not find anything. I also used command line
"php -i | grep phpunit"
but it also does not find anything.
2) How to install phpunit correctly? if my way of using composer in the project folder is wrong.
Mar 15 '15 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.