By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,760 Members | 1,644 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,760 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

mysql BUG, again ;)

P: n/a
Hi,

I would like to know if you could fix the bug I reported to you
some days ago.

The error is: "ERROR 1030: Got error 139 from table handler" after
running an update command using several blobs.

Now I am using mySql 4.0.15 and Linux. If you try to do the same
with mySql 4.0.14, the record that is updated is simple deleted.

My System is a Debian Linux box , with kernel 2.4.20 with 768 of RAM
using InnoDB tables ;)

InnoDB,MyISAM,SQL


-------------------------------------------------------------------------
++ Dyego Souza do Carmo ++ Dep. Desenvolvimento
-------------------------------------------------------------------------
E S C R I B A I N F O R M A T I C A
-------------------------------------------------------------------------
The only stupid question is the unasked one (somewhere in Linux's HowTo)
Linux registred user : #230601
-- ICQ : 1647350
$ look into "my eyes" Phone : +55 041 296-2311
look: cannot open my eyes Fax : +55 041 296-6640
-------------------------------------------------------------------------
Reply: dy***@escriba.com.br
--
MySQL General Mailing List
For list archives: http://lists.mysql.com/mysql
To unsubscribe: http://lists.mysql.com/my***********...ie.nctu.edu.tw

Jul 19 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.