471,078 Members | 888 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,078 software developers and data experts.

WinXP or IE problem??


Hi Guys

Wonder if you could help.

I have set up what I thought was a standard DHTML folder view at
http://www.AstraAccounts.co.uk, but the actual icons on this folder list
don't get displayed properly.

This used to work fine on the Win98SE/ME/NT and IE 5 generation, so I don't
know whether this is a problem with IE 6 or WinXP.

If possible, could you please have a look at the left-hand panel of this
site and let me know what results you get.

If you get the missing folder icons you should see that if you move over
them the pictures appear. Its as if IE 6 or WInXP doesn't read in all of
the pics, as this fault seems to occur more frequently when you open the
folders (double-click) and view the icons inside.

Once you have the icons displayed they will be fine for the whole session.

Really weird.

Thanks

Laphan


Jul 20 '05 #1
1 1151
On Fri, 30 Jan 2004 20:33:29 -0000, Laphan <ne**@DoNotEmailMe.co.uk> wrote:

[snip]
If possible, could you please have a look at the left-hand panel of this
site and let me know what results you get.


[snip]

Using Opera 7.23 in Win98, I see the icons, but the entire menu is on one
line, making it impossible to use.

Mike

--
Michael Winter
M.******@blueyonder.co.invalid (replace ".invalid" with ".uk" to reply)
Jul 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Dave | last post: by
3 posts views Thread by Frank Jiao | last post: by
reply views Thread by Alexander Stojakovic | last post: by
reply views Thread by leo001 | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.